MAAK UW AFSPRAAK ONLINE

Maak uw afspraak online en ontvang een scherpe aanbieding!

AFSPRAAK MAKEN

AUTOMAATBAK REVISIE & SPOELEN

Garage Grassère heeft jarenlange ervaring in de revisie, reparatie & spoelen (flushen) van automatische versnellingsbakken. Of het nu een Europese auto of een USA car is, wij hebben een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Revisie & Reparatie

Een goede revisie begint met de juiste diagnose, nadat de diagnose door onze monteurs gesteld is en u akkoord bent gegaan met onze prijs en voorwaarden wordt de automaatbak (versnellingsbak) gedemonteerd en gereinigd. We bekijken alle onderdelen en vervangen wat nodig is. Na de automaatbak revisie is uw automaatbak weer zo goed als nieuw en uw auto schakelt weer top!

Spoelen / Flushen

Veel klachten met betrekking tot het schakelen worden veroorzaakt door vervuiling. Dit kan relatief goedkoop worden opgelost. Het spoelen van de automaatbak / automatische-transmissie, wordt ook wel flushen genoemd, reinigt de automaatbak zeer effectief. Wij voorzien deze daarna van verse ATF olie, die voorgeschreven wordt door de fabrikant van uw auto. Of u nu een CVT, DCT of DSG-automaat heeft, voor iedere bak kunnen wij dit voor u regelen.

Neem contact op via: 06-19013400

© Copyright 2018 Garage Grassère